ACB

Abrines i Ferrari, confiança total

ACB / Lliga Femenina. L’aler mallorquí del Barça ha acumulat 15/23 triples en els quatre partits oficials disputats i la base paraguaiana de l’Uni Girona, 8/11 en tres partits oficials

Àlex Abrines torna a somriure. Després d’uns darrers mesos estranys, el mallorquí està retrobant les seves millors sensacions a la pista amb un paper destacadíssim. Diversos factors ajuden a la seva consolidació. D’entrada, la confiança que té, que es tradueix en l’encert en els triples. Entre els dos partits de la Lliga Catalana, la semifinal de la supercopa ACB i el debut a l’ACB, acumula una sèrie de 15/23 triples: un 65 per cent. El jugador veu com el tècnic, Saras Jasikevicius, li ha trobat el lloc dins la plantilla, com subratllava el lituà: “La meva feina és trobar-li bones situacions de tir, després és ell qui els anota.” La baixa per lesió de Kuric també li ha deixat via lliure en la posició exterior i té més minuts. La temporada passada tenia més competència, amb Pau Ribas. Abrines li estan sortint les coses en aquest inici de curs on també ha estat pare.

Festival paraguaià

Qui també està en ratxa és la base de l’Uni Girona Pao Ferrari, amb una sèrie de 8 triples d’11 intents en els tres partits oficials que han jugat. 4/4 contra el Sedis a la Lliga Catalana, 2/3 en la supercopa i 2/4 en la primera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)