NBA

Heat-Lakers, la gran final

Bàsquet. NBA. Els de Miami confirmen que són la revelació i es jugaran l’anell de campió en un duel entre franquícies que no van entrar en el ‘play-off’ fa un any; els de Spoelstra eliminen els Celtics

Els Heat van eliminar els Celtics en el sisè partit (4-2) de la sèrie (125-113) i es planten en la final per sisena vegada en la seva història. Pels Heat, els més destacats van ser Adebayo, amb 32 punts i 14 rebots; Butler (22) i Herro (19). Dragic en va fer 13. Pels Celtics, van tornar a fer un gran treball col·lectiu amb quatre jugadors arribant als 20 punts, però van ser insuficients: Brown (26), Tatum (24), Walker (20) i Smart (20). Els Heat es jugaran l’anell de campió amb els Lakers, que van superar els Nuggets amb facilitat (4-1). Curiosament ni els de Los Angeles ni els de Miami van entrar en el play-off la temporada passada. I també com a curiositat, l’última vegada que els Heat van arribar a una final va ser fa sis anys amb qui ara serà el seu gran rival, LeBron, que llavors era la seva estrella. L’ídol dels Lakers ha igualat Kareem Abdul-Jabbar amb 10 finals només superat per Sam Jones (11) i Bill Russell (12). Es trobarà davant seu Pat Riley o Eric Spoelstra, de l’equip que va guanyar dos anells el 2012 i el 2013, en un equip en què també hi havia Dwayne Wade o Chris Bosch. Ara serà el seu màxim rival. El primer partit de la final serà dijous a la matinada, a les 3.00 h, i la sèrie s’allargarà fins al 13 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)