Eurolliga

L’Spar Uni jugarà a Turquia la fase prèvia de l’Eurolliga

Bàsquet.

Fontajau no serà la seu de la fase prèvia de l’Eurolliga tal i com pretenia l’Uni. Finalment, la FIBA ha confiat en el projecte de l’Izmit Belediyespor d’Istanbul, un altre dels participants en aquesta fase. L’Uni admet que la situació actual de la pandèmia a Catalunya tampoc és la més adient per celebrar aquesta bombolla a Girona. “Un cop la situació sanitària sigui estable, la intenció de l’Spar Girona és la d’organitzar un dels HUBS –bombolla– de les rondes posteriors a Girona i, d’aquesta manera, portar a Fontajau el millor bàsquet europeu”, assenyala el club en un comunicat.

Els partits de la bombolla es disputaran el dimecres 28 d’octubre i els quatre equips que hi participen són el DVTK Miskolc (Hungria), l’Izmit Belediyespor (Turquia), l’ACS Sepsi (Romania) i l’Spar Girona. Els dos primers accediran a la fase segünt de l’Eurolliga, que es disputarà a través de bombolles en diferents seus després que la FIBA descartés la possibilitat de disputar la competició en el seu format original per tal de protegir la salut i garantir la seguretat de les jugadores, entrenadores i oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)