Eurolliga

El Barça pateix però doblega el PAO a la pròrroga (97-89)

Els blaugrana arriben a perdre d’11 punts (44-55) però Higgins, Calathes i Davies apareixen a temps

El Barça ha hagut de suar de valent per doblegar a la pròrroga a un PAO que ha tingut en Foster (24 punts) i Nedovic (5/9 triples) com a referents però l’experiència i talent de Hanga i Kuric en el temps afegit ha estat decisiu (97-89).

El Barça ha sortit adormit i amb poca intensitat i el PAO ho ha aprofitat per obrir forat al marcador amb el gegant Papagiannis condicionant els atacs blaugrana amb la seva intimidació (4-15). Jasikevicius ha començat amb Hanga de base però ràpidament ha posat a pista a Calathes que jugava contra el seu exequip. El grec ha canviat totalment la dinàmica dels seus i quatre triples consecutius de Calathes i Kuric ha donat el màxim avantatge als blaugrana (29-24). Però no ha aprofitat l’embranzida per obrir més forat en el marcador i coincidint amb la lesió d’Abrines -esquinç al turmell dret- el PAO ha retallat la renda amb Foster (16 punts) i Mitoglou (8 rebots) com a referents. Al descans, tot obert (36-35).

Al segon temps ha semblat que els grecs posaven contra les cordes al Barça (41-50). Però ha aparegut Higgins amb dos triples seguits (12 punts) i ha liderat un parcial de 18-3 (59-53) amb Sergi Martínez a pista. S’ha entrat en un final igualat en un frec a frec on l’aparició de Calathes, amb una robada de pilota clau després d’un rebot del PAO, i els punts de Davies que han donat avantatge (75-72). A 7,8 segons pel final Kaselakis ha rebut una falta de Sergi Martínez llançant un triple i ha empatat el matx (75-75). A la pròrroga els blaugrana han encadneat tres triples consecutius amb Hanga (2) i Kuric com a referents per sentenciar el matx (89-81).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)