ACB

El Baxi Manresa, intractable lluny del Nou Congost (100-102)

Els manresans sumen la seva tercera victòria, totes fora de casa, amb festival ofensiu a Fuenlabrada

El Baxi Manresa ha sumat la seva tercera victòria, totes lluny del Nou Congost, després de superar un rival directe com és el Fuenlabrada a qui li han infringit 102 punts. Sis jugadors del Manresa han superat els 10 punts anotats mentre que pel Fuenlabrada l’exmanresà Marc Garcia ha estat massa sol (33 punts).

El matx ha començat amb domini del Baxi Manresa que ha agafat vuit punts de renda després d’una cistella de Rafa Martínez (20-28). Però l’entrada a pista de l’exmanresà Marc García ha revolucionat totalment el matx perquè ha anotat 15 punts per capgirar el resultat primer amb un triple del català per empatar el matx (33-33) i després els de Pedro Martínez han deixat el domini al Fuenlabrada que ha arribat al descans amb avantatge (51-46).

Els madrilenys han portat el pes del partit fins al tram final (68-62) però un parcial de 0-10 per tancar el tercer període amb un triple sobre la botzina de Tabu i tornar a situar els manresans per davant (68-72) amb un Sajus determinant. En el darrer quart un triple de Vaulet va donar una empenta als manresans (71-80). Ha retallat el Fuenlabrada (84-88) però Jou, amb un triple en el moment oportú, ha retornat la calma (84-91). La sentència semblava que arribava a falta de 2:51 pel final quan Báez ha anotat un triple des de la cantonada (88-98). Però s’ha adormit el Baxi i el cinquè triple de Marc García ha empatat el matx (100-100) a 35 segons pel final. En l’atac del Baxi Hinricks ha anotat els dos tirs lliures fruit d’una falta en el rebot (100-102) i en l’últim atac el Fuenlabrada ha rebut un tap i Marc García ha recuperat la pilota, ha llançat des de més enllà del mig del camp però ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)