ACB

Un desastrós tercer quart ensorra el Barça a la pista del Baskonia (82-71)

Ha encaixat 31 punts en aquest període quan fins ara no havia rebut més de 23 punts en un sol quart

El Barça ha perdut la imbatibilitat a l’ACB a la pista del Baskonia (82-71) on l’equip vitorià li ha passat per sobre en un tercer quart on ha encaixat 31 punts. Fins ara els blaugrana no havien rebut més de 23 punts en un sol quart. Heurtel, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador però ha estat anecdòtic davant un equip físicament fos al segon temps tot i que va jugar dijous i el Baskonia divendres a Eurolliga

Amb Àlex Abrines com a titular, ja recuperat de l’esquinç al turmell, ha marcat el ritme dels blaugrana amb dos triples. Però la permissivitat defensiva ha fet que el Baskonia obrís forat al marcador (17-10). Els de Jasikevicius, encara sense Mirotic, han trobat en Higgins un nou motor (5 punts) per acostar-se (21-20) abans de la fi del primer quart. Una cistella de Kuric ha canviat el domini (23-24). L’entrada a pista d’Heurtel (7 punts) ha donat avantatge als blaugrana (27-33) però la igualtat s’ha mantingut fins el descans (39-40).

La sortida del vestidor no ha estat gens positiva i primera un parcial de 12-1 que ha obligat a un temps mort de Jasikevicius (51-41).

El tercer quart del Barça ha estat un desastre perquè ha encaixat 31 punts. Aquesta temporada no n’havia rebut més de 23 en cap quart. La diferència ha anat creixent fins a una màxima de 14 punts (77-63). Un triple de Polonara encara ha encès més les alarmes (80-65).