ACB

El Baxi Manresa desaprofita tota la feina feta en l’últim quart

Els del Bages són derrotats per 87-68 a la pista del Baskonia

El Baxi Manresa ha trencat la ratxa de dues victòries consecutives que portava i ha perdut per 87-68 en la seva visita a la pista del Baskonia. Els del Bages han desaprofitat tota la feina feta durant el partit en els darrers nou minuts en que s’han vist completament superats pel conjunt basc. Malgrat que gairebé sempre han anat per darrera en el marcador, els manresans sempre han estat dins del partit i en l’inici del darrer quart s’han situat amb un 61-58, només tres punts per sota. Dos triples consecutius del Baskonia els ha tornat a distanciar i en aquesta ocasió el Baxi Manresa ja no ha tingut capacitat de reacció. A quatre minuts del final els locals han igualat la màxima avantatge que havien tingut durant el partit, de 13 punts (77-64), però no s’han aturat aquí i han arribat a 21 punts de diferència (87-66), per tancar el partit amb el 87-68 final. Eatherton amb 15 punts ha estat el màxim anotador dels manresans, mentre que pel Baskonia ha destacat Polonara amb 17 punts i 13 rebots.