ACB

El Baxi és superat en els darrers nou minuts

Bàsquet. En l’inici de l’últim quart s’havia situat a tres punts (61-58)

BASKONIA 87 MANRESA 68

TD SYSTEMS BASKONIA:Polonara (17), Vildoza (13), Giedraitis (4), Jekiri (12) i Kurucs –cinc inicial–; Dragic (14), Peters (13), Diop, Henry (6), Sedekerskis (2) i Fall (6). 27/44 de 2 punts. 7/21 triples (4 Polonara, 2 Peters i 1 Vildoza). 12/16 tirs lliures. 37 rebots (13 Polonara). 21 assistències (5 Henry). 114 de valoració (31 Polonara).BAXI MANRESA:Báez (6), Jou (4), Pérez, Martínez (2) i Eatherton (15) –cinc inicial–; Tabu (5), Mason (13), Sajus (6), Vaulet (11), Hinrichs i Sima (6). 21/36 de 2 punts. 5/26 triples (2 Báez, 1 Tabu, Mason i Vaulet). 11/12 tirs lliures. 29 rebots (5 Vaulet). 14 assistències (4 Pérez). 52 de valoració (15 Vaulet).PARCIALS:21-6, 20-14 (41-30), 20-26 (61-56) i 26-12 (87-68).

El Baxi Manresa va desaprofitar tota la feina feta durant el partit en els darrers nou minuts de l’últim quart i va perdre per 87-68 en la visita a la pista del Baskonia. Malgrat que gairebé sempre va anar al darrere en el marcador, sempre va estar dins del partit i en l’inici del darrer quart es va situar amb un 61-58, només tres punts per sota. Dos triples consecutius del Baskonia el van tornar a distanciar i en aquesta ocasió el Baxi Manresa no va reaccionar. Els locals van arribar a tenir 21 punts de diferència (87-66), en el darrer minuts.