FEB

El Cadí suma el seu quart triomf a la pista d’Estudiantes (56-59)

Bàsquet.

El Cadí la Seu ha superat l’Estudiantes, que només havia perdut contra l’Spar Girona a la pròrroga icontra l’Avenida, i iguala el seu balanç de victòries i derrotes amb 4. El Sedis ha anat sempre per davant en el marcador i ha gaudit de màximes avantatges d’11 que s’han esfumat al darrer quart (54-55).

“Sabíem que seria un partit molt dur i marxem contentes per la victòria” ha dit la capitana Geo Bahí a Teledeporte.

La iniciativa

El triple d’Ariadna Pujol al límit del temps i assistida per Bahí ha permès el Cadí tancar el primer quart amb una màxima de 6 (15-21) després d’arribar al tram final amb empat a 13. El triple de Bahí al segon quart permetia que la diferència superés la barrera psicològica (17-28) però els punts en contraatac de les locals obligava Bernat Canut a aturar el partit a set minuts pel descans (21-28). El segon temps del tècnic del Sedis ha estat amb 27-30 i, de nou, Pujol anotava al límit del parcial (27-32) la segona cistella visitant des de la màxima d’11.

Pujol ha obert el tercer quart amb el seu sisè punt seguit (27-34) i les locals han necessitat quasi 4 minuts per superar la defensa del Cadí (29-34 Gretter). Un 2+1 d’Etxarri i el triple de Peña han donat aire al Sedis al final del tercer quart (36-44). Williams també de 6,75 m ha recuperat la desena (37-47) i Peña ha fet que el Cadí tornés a tancar el quart anotant sobre la botzina (40-49).

Etxarri ha recuperat la màxima a l’inici de l’últim quart (40-51) i la bona defensa de les grogues permetia mantenir el marge a 6 per acabar (43-53). Dos triples de les locals (Gretter i Carter) i la desconnexió ofensiva del Sedis –dues cistelles en joc– han permès l’Estudiantes carregar-se de moral posant-se a un a 2:30 (54-55).

Laura Peña a mig minut ha fet el 54-58 després que les locals fallessin dos triples per posar-se per davant. Pujol a tres segons i amb dos tirs lliure feia només el segon (56-59) i, després de temps mort, Carter ha fallat el triple que forçava la pròrroga.