FEB

Quan jugar ja és un petit triomf

LEB Or. “Posem el focus en què depèn de nosaltres i a competir el millor possible”, diu Carles Marco en la prèvia del Girona a la pista de l’Osca, que fins dimarts no tenia tots els PCR negatius

“Ja pensàvem que no jugaríem. Quan va sortir la possibilitat, ens vam enfocar a fer-ho el millor possible”, va dir Carles Marco en la prèvia de la quarta jornada, avui (19 h) en lloc d’ahir (21h), un cop l’Osca va superar els PCR amb negatius dimarts. Els aragonesos es van perdre el partit de la setmana anterior a la pista del Canoe, per un asimptomàtic, i avui busquen la primera victòria del curs. “Tots hem tingut la pressió de guanyar el primer partit. Nosaltres posem el focus en què depèn de nosaltres i el fet que volem competir el millor possible”, va dir l’entrenador del Girona, que va reiterar la bona tasca que fa l’equip al llarg de la setmana d’entrenaments.

Marco va comparar el rival d’avui amb el Palma, a qui va superar per 78-81 fa 15 dies: “Té jugadors dinàmics i més petits, sense una referència. Juguen cinc oberts i amb talent per un contra un, per conceptes i no tan estructurat.”

“Ens preocupa a tots però ho hem de relativitzar, ajudar-lo a agafar confiança i que ell ens en doni per seguir-lo buscant, està entrenant bé i acabaran sortint les coses”, va respondre l’entrenador, interrogat pel rendiment de la seva referència interior, Davis Rozitis, amb un 3/18 de 2 en tres partits i protagonista del 72-74 diumenge amb el Castelló per la pèrdua quan l’equip havia retallat 18 dels 20 punts de diferència. Aquell darrer quart és el full de ruta de la plantilla gironina, com va reconèixer el seu capità, Albert Sàbat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)