FEB

Laia Palau, la quarta jugadora de més edat en jugar a la lliga femenina

Bàsquet. La base barcelonina (1,82 m, 1979) va superar, a Logronyo, la bòsnia Razija Mujanovic; amb qui va compartir equip a l’UB Barça

Laia Palau (1,82 m, 1979) és des d’ahir al vespre la quarta jugadora més gran que juga la lliga femenina, amb 41 anys i 69 dies en el triomf de l’Spar Girona a la pista del Promete (70-96).

La base barcelonina, que juga el seu setzè curs a la màxima categoria de l’àmbit estatal –abans amb l’UB Barça i el Ros Casares–, va superar la bòsnia Razija Mujanovic (2,02 m, 1967) que va acabar al Celta (2008) després de guanyar quatre copes d’Europa i, jugar, entre altres a l’UB Barça al costat de l’ara capitana de l’Uni.

Elena Tornikidou (Rivas) encapçala la llista de jugadores amb més edat a la lliga, amb 44 anys i 322 dies. La segueixen la pivot d’Olesa de Montserrat Maria Eulàlia Vila (43 i 290) i l’escorta cubana Licet Castillo (42 i 62).

Corda

“Aquests registres són perquè els anys passen” diu al lloc web de la FEB Laia Palau, que destaca: “Sempre he intentat que el meu treball diari sigui bo i que els meus reptes i motivacions siguin prou atractius per a poder-me llevar cada matí amb la il·lusió d’anar-los a perseguir”.

L’ajornament dels Jocs Olímpics per la pandèmia feien pràcticament imprescindible seguir en actiu Laia Palau, que havia signat un contracte d’un any amb opció a un altre amb l’Uni l’estiu del 2018. El va renovar al parquet de Fontajau quan l’afició estava celebrant el segon títol de lliga del club i, ara, no descarta seguir jugant.

El club confia en què després de l’Europeu a valència i els Jocs a Tòquio la capitana de l’Spar Girona segueixi motivada. I ella també manté que podria seguir, a l’espera de decidir quina vinculació tindria amb el bàsquet quan es retiri, si la té, i si pot seguir fent el que més li agrada: jugar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)