Eurolliga

El Barça té sempre l’Estrella Roja sota control (76-65)

Ha arribat a guanyar de 22 punts (48-26) i ha ofegat Loyd (0/8 tirs), màxim anotador de l’Eurolliga

El Barça ha exercit de líder un dia més amb una superioritat insultant contra l’Estrella Roja (76-65). La clau ha estat el primer temps on ha trencat el matx deixant el seu rival amb només 22 punts. Els de Jasikevicius estan en màxima confiança i tothom se sent important col·lectivament excel·lents. El màxim anotador de l’Eurolliga Loyd, que portava 21,1 punts de mitjana, ha acabat amb 0/8 tirs de camp. Mirotic, amb 23 punts i 31 de valoració, ha estat el millor.

Els blaugrana, sense Claver ni Pustovyi, ha trencat el matx ja al primer quart amb una sortida explosiva de 25-8 amb vuit punts inicials de Mirotic. En els primers instants ha anotat vuit punts seguits i tots els 12 jugadors convocats ja havien jugat. Els serbis, amb un 0/6 en triples, ha estat una caricatura. Higgins, amb un triple al darrer segon ha deixat un impecable 39-22. Loyd, que arribava amb 21 punts de mitjana, ha acabat el primer temps amb 0 punts.

Al segon temps els blaugrana han agafat un màxim avantatge de 22 punts (48-26) però una sèrie de tres triples seguits han servit per fer un parcial de 2-12 i obligar a aturar el matx (54-42). Però ràpidament els blaugrana han reaccionat amb Loyd a la banqueta situant-se a 7 punts (69-62)però només ha servit per maquillar la diferència final perquè la victòria no ha estat mai en perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)