FEB

Quinze dies de reflexió

Bàsquet. El Girona encaixa la quarta derrota seguida, a la pista d’un rival superior, després d’anar a remolc fins a l’últim quart (del 56-52 al 81-57)

GRANADA 83 GIRONA 60

COVIRAN GRANADA:Bropleh (2), Murphy (22), Rodríguez (3), Costa (25), Fall (7) –cinc inicial–; Martínez (5), Bressan, Díaz (11), Pardina (6) i Iriarte (2). 16/31 de 2, 13/25 triples (5 Murphy, 3 Costa, 2 Pardina i 1 Rodríguez, Martínez i Díaz), 12/14 tirs lliures, 34 rebots (6 Costa, Fall i Pardina), 15 assistències (7 Costa) i 92 de valoració (35 Costa).BÀSQUET GIRONA:Sàbat (14), Busquets (3), Logan, Rozitis (6), Font (12) –cinc inicial–; Garcia (5), Cosialls, Faye (8), Schaftenaar (6) i Sevillano (6). 13/27 de 2, 8/21 triples (4 Sàbat i 1 Font, Garcia, Faye i Schaftenaar), 10/17 tirs lliures, 16 rebots (4 Rozitis), 11 assistències (4 Garcia) i 50 de valoració (11 Faye i Sevillano).PARCIALS:22-15, 18-18 (40-33), 16-17 (56-50) i 27-10 (83-60).

“Creiem que aquests nois són molt millors del que estem demostrant i que d’aquí quinze dies ho farem millor”, va sentenciar Carles Marco després de la quarta derrota seguida, la més àmplia i després de fer un dels millors partits. Això sí, a la pista d’un rival superior –sobretot en el triple i el rebot– i després d’anar a remolc des de l’inici (11-3, triple de Costa a tauler) i desfer-se en el darrer quart. La lliga s’atura i el Girona té quinze dies per preparar el duel contra el Múrcia a Fontajau el 6 de desembre.

Un 8-0 va donar el màxim avantatge als locals (20-10), que sabien aprofitar les pèrdues del Girona (7 en el primer quart, 17 al final), que es va refer amb un 0-9 entre el final del primer quart i l’inici del segon (22-20, Sevillano al contraatac). Millor en defensa, els triples de Faye (25-23) i Schaftenaar (27-26) els donaven energia però el Granada, amb Lluís Costa dirigint, sabia trobar els punts a dins i, després, treure la pilota a fora amb el triple de Pardina per arribar al descans set amunt (40-33).

Encara més agressiu, l’equip gironí va trobar Rozitis (45-42) amb el tercer triple de Sàbat entremig (43-40). Però Murphy els feia al final de possessió (43-37 i 50-42) i només l’empenta de Sevillano evitava el que havia de passar (56-50). Perquè el quart triple del llagosterenc va deixar en 13-0 el parcial andalús (72-54 Costa després de recuperació) però Murphy continuava infal·lible (75-57) i la ratxa es va enfilar amb un altre 9-0 (81-57, Costa als tirs lliures de l’antiesportiva a Pep Busquets).

Hem fet bé moltes coses els tres primers quarts, el que havíem entrenat, fins que ens hem enfonsat, i no m’ha agradat