Eurolliga

Jasikevicius surt victoriós en el seu retorn a Kaunas (62-73)

Els lituans han perdonat el 56-57 i els blaugrana han trencat el matx amb un parcial de 4-16 (58-73)

El Barça ha tallat la ratxa de dues derrotes seguides amb una treballada victòria a Kaunas en el retorn de Jasikevicius al Zalgirio Arena (62-73). Els blaugrana han dominat però no han pogut trencat el matx fins els últims set minuts amb un parcial de 4-16 (del 53-57 al 58-73). El Zalgiris ha encaixat la seva sisena derrota seguida en un partit on Mirotic no ha fet cap punt al segon temps -9 en total- i on Davies ha estat el més destacat (16 punts i 22 de valoració).

El Barça ha arrencat amb solidesa defensiva i el Zalgiris ha necessitat 4:33 minuts per anotar els seus primers punts després d’un 0-6 inicial. Però les rotacions lituanes han donat un nou aire als de Kaunas que han reaparegut mentre el Barça ha perdut fins a 10 pilotes donant vida al seu rival (14-14). Però ha aparegut Kyle Kuric amb 10 punts de forma consecutiva per donar avantatge als de Jasikevicius en el moment d’arribar al descans (33-39). El Zalgiris, el millor de l’Eurolliga en triples amb un 41% d’encert, ha acabat el primer temps amb un inesperat 0/7 triples.

Al segon temps el Barça ha sortit amb Hanga de base per intensificar la seva agressivitat defensiva i li ha donat resultat perquè ha agafat el seu màxim avantatge (42-55). Però els de Jasikevicius no han rematat la feina i els lituans han anat retallant. Una de les claus ha estat una esmaixada errada en contracop absolutament sol de Jokubaitis que posava el 56-57 i en l’atac del Barça Kuric ha fet un triple que ha liderat un parcial de 4-16 que ha trencat el matx (58-73).