Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Ens ho hem deixat tot”

“Estem planxats. Planxades, majoritàriament dones”, és la reacció d’Afred Julbe, minuts després d’acabar el partit i amb un to que delatava la baixada de pulsacions amb què l’Spar Girona tancava la bombolla. “Ens ho hem deixat tot, no ens queda més energia per donar. Tothom ha pogut veure que entre el problema de les faltes i que falti una jugadora com la Frida [Eldebrink] emborraven les rotacions de les petites. El partit ha estat molt exigent”, aprofundia el tècnic, que reconeixia la tasca del rival i, alhora, la satisfacció per la feina feta: “L’Schio ha fet les coses molt bé, ens ho ha posat difícil, però estem contents i contentes perquè ha sortit bé tot, o quasi tot, el que hem plantejat.”

Qüestionat per la tasca arbitral, amb el 25-15 en faltes d’un moment puntual [28-19 al final] i havent rebut la segona tècnica en dos dies, era taxatiu: “Procuro, i gairebé sempre aconsegueixo, no parlar-ne gaire. Al revés. Una altra cosa és la diferència en la direcció de partit, que t’hi pots involucrar una mica, però a l’acabar ja no.” Tampoc va voler elogiar cap jugadora en concret, Julbe: “No destacaré individualment ningú, ha jugat tothom i fins i tot la Júlia Soler ens ha ajudat per donar un petit descans a la Sonja.” “Estic molt content amb tothom, i si alguna vegada destaco algú serà per qüestions puntuals i destacant una feina fosca que és molt important per a l’equip.”

L’entrenador sí que es va pronunciar en un altre sentit: “No ho hem pogut compartir a la pista com hauria estat adient, i amb l’esforç del club i de tothom. Seria maco més ressò i capacitat de fer abonats. Sé que la gent ens ha seguit, i miraré de compartir-ho.”

Comprensió de Pere Puig

“Entenem que la situació sanitària és complicada però el club és rebel, no ens conformem, i hem volgut portar gent”, exposava el director esportiu de l’Uni a Esport 3. Puig va dir que ara tenen 1.650 abonats, i es va mostrar comprensiu amb el discurs de Marta Xargay dijous. Segons ell, al club preocuparia que la posició de la gironina l’exposés Noe Jordana, Anna Carbó, Laura Antoja, Eva Bou o Jael Freixanet.

ELS VESTIDORS

Les alternatives en defensa ens han anat bé per entrar en ritme. El resultat és el que volíem, hem resolt la situació
Laia Palau
Teníem clar que jugant a Girona ho havíem de donar tot. Queda molt, i en la segona bombolla estarem millor
Sonja Vasic
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)