FEB

El Bàsquet Girona talla la mala ratxa (75-63)

Els gironins han superat el Múrcia en un partit que ha trencat amb un parcial de 12-0 (del 54-54 al 66-54)

El Bàsquet Girona, ja sense el lesionat Àlex Llorca, sense el darrer fitxatge l’islandès Kári Jónsson ni tampoc Shaftenaar lesionat amb la selecció, ha tallat la mala ratxa contra el Múrcia (75-63).

El matx ha començat amb molta igualtat fins el 19-22 quan un triple de Sàbat i un contracop de Pep Busquets han servit per llançar els gironins (34-26). Però els murcians, encara sense el seu darrer gran fitxatge Kapelan, han reaccionat per tornar-se a posar per davant amb un gran Àlex Hernández (36-39). Un triple de Busquets abans del descans ha igualat el matx (39-39).

Al segon temps s’ha mantingut la igualtat fins al final del tercer període on un parcial de 5-0 ha donat avantatge als de Carles Duran (59-54). Només iniciar-se el darrer quart ha anotat un triple Cosialls i una cistella de Sevillano per donar la màxima del matx (64-54). Rozitis ha augmentat encara més la renda per sentenciar el matx (66-54).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)