ACB

El Barça reprèn el compte a la lliga contra l’Herbalife (91-63)

Bàsquet.

Thomas Heurtel, l’home del dia per la informació segons la qual hauria demanat deixar el Barça –el Madrid seria un dels equips que el rebria amb els braços oberts, d’aquí el trending topic– creuant el parquet i clavant el triple frontal sense oposició a 4:46 per la mitja part (36-19).

És la síntesi del partit dels blaugrana contra el Gran Canària, amb la baixa d’Àlex Abrines per gastroenteritis que s’afegia a la de Víctor Claver, i encarrilat amb el 17-7 al minut cinc.

Segona victòria seguida de l’equip de Sarunas Jasikevicius, que després d’enllaçar dues derrotes per primer cop aquest curs ve de guanyar en l’Eurolliga a Kaunas i reprèn el compte també a l’ACB abans de la doble jornada en la competició europea, amb Olympiacòs i Milà.

A plaer

La defensa groga no existia i el Barça anotava a plaer: 24-12 al primer quart i 53-30 (71-25 en valoració) al descans amb dos triples seguits sense error (8/13 l’equip) d’Oriola –màxim anotador amb 10 punts–, un a la cantonada i l’altre sortint de bloqueig com si fos un aler al pal alt.

Davies, que com Hanga no havia jugat la primera meitat ha esmaixat després de dues fintes i un revers a l’inici del tercer quart (55-30). Entre els dos, farien 13 dels 18 punts de l’equip de Jasikevicius al tercer quart (71-43), un vist i no vist fins el final amb els dotze jugadors encistellant i el capità com a líder en l’apartat (14 amb 4/4 de 2 i 2/2 triples).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)