FEB

Alfred Julbe no vol excuses en la prèvia de l’Spar Girona - Zamarat

Bàsquet. Paola Ferrari no ha participat en l’únic entrenament previ al partit

“És l’entrenament de tir del dia de partit i el treball de vídeo, que en condicions normals es fa el dia anterior” diu Alfred Julbe sobre la sessió amb què l’Spar Girona ha preparat el partit contra el Zamarat, després de dos dies de festa per “la necessitat de descansar i digerir” els tres partits en quatre dies de l’Eurolliga.

L’entrenador posa en context els canvis a la plantilla del Zamarat, cuer a la classificació amb amb 2-11, i prioritza: “sortir concentrats, ser capaces d’anar a prop de màxims i, que ha de passar sempre, que no ens superin en intensitat”.

“No és només guanyar o perdre els partits, sinó que el dia que pugui ser valgui la pena venir a veure’ns. I que qui ens segueixi en vídeo que no tingui ganes de veure la sèrie o capítol que s’ha deixat i mirar només el resultat després” és la reflexió d’Alfred Julbe als objectius de l’Uni. L’entrenador no vol excusar-se en el desgast acumulat: “L’esport professional té això, cada professió té el que té i en la nostra hi ha sobrecàrregues que hem mirat de netejar des de divendres fins a dilluns al matí hem tingut descans. No hem de demanar més permisos dels que toca”.

Julbe ha dit que Paola Ferrari no s’ha pogut entrenar aquest matí i que fins abans del partit (19.30 h) no sabrien si poden comptar amb la paraguaiana. Un dubte que s’afegeix a la baixa de Frida Eldebrink, lesionada dimarts.

“Els seguim demanant que estiguin pendents de nosaltres, que gaudeixin quan ho fem bé i que encara que no els sentim, tot el que ens envien més o menys ens arriba. Esperem que aviat compartim espais i que tinguin cura i respecte per la situació que tenim, que s’estimin molt però guardant les distàncies” és el missatge a l’afició de l’Uni.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)