Eurolliga

L’Spar es jugarà l’accés als quarts de l’Eurolliga a la pista de l’Schio

Bàsquet.

La FIBA ha confirmat que els partits d ela segona volta del grup C, el de l’Spar Girona, de la primera fase de l’Eurolliga es jugaran en format de bombolla a la pista del Famila Schio, equip que lluitarà pel segon lloc amb les gironines i que podria tenir aficionats a les grades, tot i que s’haurà de veure si les autoritats italianes ho permeten. Tot dependrà de l’evolució de la pandèmia en la zona.

La segona fase començarà al Palazzetto Livio Romare amb un Spar-Riga el 19 de gener mentre que el decisiu partit contra les italianes tindria lloc el dia 21 on probablement es decidirà el segon lloc i l’accés als quarts de final, una fase que mai ha jugat el club gironí. Si els resultats són els que s’esperen (victòries contra el Riga i derrotes contra el Iekaterinburg) les italianes estaran obligades a guanyar per més de quatre punts per superar les gironines, que en la bombolla de Fontajau van guanyara 85-81. La FIBA ha confirmat aquesta setmana que la gran figura de les italianes, Sandrine Gruda, va superar a Girona els tres mil punts en la competició europea.

El grup A, que lidera l’Avenida, es jugarà a Salamanca amb la presència de l’equip local, el Nadezhda i el Dynamo Kursk (Rússia) i l’Izmit (Turquia). La FIBA està buscant dates perquè aquest darrer equip, que no va poder jugar la primera volta per problemes amb els protocols, recuperi els partits pendents abans de jugar la bombolla de Salamanca. Els partits figuren de moment com a pendents. En la mateixa situació es troba el Galatasaray (grup D), que jugarà la segona volta a Bourges contra l’equip local, el Sopron i el Landes. El grup B, amb el Praga, el Fenerbahçe, l’Asvel i el Gdynia es jugarà a la capital de la República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)