Eurolliga

Un 27-4 als últims sis minuts manté líder el Barça (87-71)

Delaney (23 punts) ha posat el Milà a tocar del triomf (60-67) però els blaugrana han tingut una reacció impressionant

El Barça ha reaccionat a temps amb un parcial de 27-4 quan estava contra les cordes (60-67) per mantenir el liderat després de superar un duríssim Milà sense Sergio Rodríguez (87-71). El duel entre Delaney (23 punts) i Calathes (5 punts, 6 rebots i 14 assistències) ha estat pel blaugrana.

El Barça ha aprés la lliçó de sortir concentrat en el primer quart i ha sorprès amb un 11-0 provocant el temps mort de Messina ja al 1:20 minuts. Ha despertat l’Armani Milà amb solidesa defensiva i sobretot el domini de Hines dins la pintura. Després del 29-20 amb un Kuric impressionant ha aparegut l’exbase del Barça Delaney ha agafat el timó per liderar amb 6 punts un parcial de 0-9 (29-29). Un altre triple de Shields ha posat els seus per davant (33-34) i un triple al darrer segon de Micov (39-43).

Al tercer quart hi ha hagut un moment dolç pels italians després d’un triple de Micov (43-48) però s’ha igualat tot fins al final de la primera mitja hora de partit (60-61). Quan pitjor semblava que estava tot plegat després d’un triple de Delaney a 6:02 pel final ha encès les alarmes (60-67). Però ha reaccionat el Barça amb una defensa impressionant i un joc coral en atac que ha fet que el parcial fos de 25-2 i acabés el matx en correctiu. Un resultat totalment enganyós per la igualtat viscuda durant els 34 primers minuts.