NBA

“Hi ha gent que necessita més la vacuna que nosaltres”

Bàsquet. Marc Gasol no veu amb bons ulls que els jugadors de l’NBA rebin abans el remei contra la Covid-19 que la població vulnerable

El pivot de Sant Boi Marc Gasol, de 35 anys, considera que és una mala idea que l’NBA comenci a vacunar els jugadors professionals abans de la temporada, quan la pandèmia encara s’estén per tot el país. “La veritat, crec que hi ha gent que en aquest moment necessita la vacuna molt més que nosaltres”, va dir el jugador en una roda de premsa a Los Angeles, on s’ha convertit en el jugador més buscat pels mitjans, ja que els Lakers esperen fer un altre salt de qualitat amb ell en el joc interior.

“Tenim molta sort d’estar en un entorn molt segur. Estadísticament, el virus no afecta tant un home de 35 anys com d’altres persones més grans i més vulnerables davant la infecció. Personalment preferiria que la vacuna arribés a les persones que més la necessiten en comptes de nosaltres. Per mi, això és de sentit comú.” L’NBA, que no ha parat de fer tests als seus jugadors des de l’inici de la pandèmia, podria ser la primera gran competició professional dels Estats Units, i probablement de tot el món, a rebre la vacuna per a l’ús generalitzat de tots els jugadors i les persones que treballen en les diferents franquícies.

Amb tot, com ha demostrat Marc Gasol, la idea d’avançar-se als grups de risc no convenç tothom. De moment, la competició ha confirmat uns 100 casos de positius des que els equips han tornat als entrenaments, molts dels quals sense símptomes.

El Wall Street Journal ha confirmat que el govern està a favor de la vacunació dels atletes professionals com a pas previ per demostrar a la resta de la població l’efectivitat i la seguretat de les vacunes, pendents encara de l’aprovació final perquè comenci un pla en el qual ja treballa la futura administració de Joe Biden.

Primeres pistes sobre el rol de Marc a l’equip

Un dels jugadors importants en la defensa dels Lakers, Caldwell-Pope, ja ha revelat quin paper farà Marc Gasol en l’equip, sobretot després de l’adeu de Howard i JaVale McGee, els dos centers del campió. “Bàsicament està fent el mateix que ells però una mica millor; tira molt bé des de fora i pot posar bloquejos i seguir-los. Ja està mostrant tot el seu talent. Crec que és la unió perfecta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)