Eurolliga

Enlloc millor que a casa

Eurolliga. El Barça afronta el primer dels tres duels que té aquesta setmana al Palau, contra el Khimki de Shved, cuer destacat de la competició amb només dos triomfs en 13 partits disputats

El Barça inicia avui (19 h, DAZN) una sèrie de tres partits consecutius al Palau Blaugrana aquesta setmana: avui contra el Khimki; dijous, contra el Maccabi de Tel-Aviv, i diumenge, contra la Penya. Els blaugrana volen aprofitar que s’enfronten a un rival que està en hores baixes per consolidar-se com a líders de l’Eurolliga; els russos, liderats per Shved, són cuers de la competició amb dues victòries en 13 partits.

Crisi també a la VTB

L’equip de Kurtinaitis tampoc no aixeca el cap en la competició estatal, en què és el novè classificat de 13 equips, amb un balanç de 3-5. El referent continua sent Shved (17,8 punts de mitjana). Fins ara només han guanyat un partit a domicili, contra el Zenit de Xavi Pascual, però no estan al nivell esperat tot i tenir l’ex-NBA Jerebko (12,7 punts i 5,8 rebots de mitjana), Devin Booker (12,4 i 6,4), Greg Monroe (10,3 i 6) o l’ex-Madrid Jordan Mickey (11,3 i 5,6). També té altres grans jugadors com ara Timma, Monia, Zaytsev o Bertans.

LA PRÈVIA

Tenen 4 o 5 NBA i un que pot guanyar tot sol un partit; han tingut mala sort amb el virus, és un dels equips més potents
Saras Jasikevicius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)