ACB

Retrobaments en ple frenesí

Bàsquet. Tomic i Ribas tornen al Palau com a líders d’una Penya que vol aprofitar el desgast del Barça, que arriba al derbi amb el dipòsit en reserva

Ante Tomic i Pau Ribas tornen avui al Palau Blaugrana (18.30 h, Vamos) liderant la nova Penya contra un Barça amb el dipòsit en reserva per l’exigència d’un calendari que no dona treva. “Alguns dels meus jugadors no podien caminar després del partit perquè les rotacions eren curtes. Ha estat un esforç molt gran”, admetia Saras Jasikevicius, el tècnic del conjunt blaugrana, després del duel de divendres contra el Maccabi de Tel-Aviv i que avui afrontarà el seu cinquè partit en només nou dies. Brandon Davies, amb molèsties musculars al bessó, ja no va jugar en el partit de l’Eurolliga, i avui serà dubte fins a última hora.

Per contra, el Joventut arriba al derbi dels retrobaments reforçat per la victòria de dijous a la pista de l’Obradoiro (83-87), després d’un espectacular 0-11 final en dos minuts. Els exblaugrana Ante Tomic i Pau Ribas, 35 punts entre tots dos, van comandar un equip que amb un triomf al Palau podria fer un pas gairebé definitiu per assegurar-se una plaça per a la copa. El pivot croat, que va militar vuit temporades al Barça i ara és el màxim anotador de la Penya amb una mitjana de 14 punts, considera que hauran d’oferir la seva millor versió si volen tenir alguna possibilitat: “Haurem de jugar el nostre millor partit de l’any per guanyar.”

ELS PROTAGONISTES

Físicament serà complicat, però haurem d’anar a totes perquè estan a un nivell molt alt
Àlex Abrines
escorta del barça
M’hauria agradat molt jugar el derbi amb aficionats; espero poder fer-ho en el futur
Ante Tomic
pivot del joventut
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)