Lliga femenina

L’Spar Girona es retroba amb el triomf a Madrid (54-71)

Bàsquet.

Victòria de l’Uni a la pista de l’Estudiantes, en el primer partit de la segona volta, una setmana després de perdre a la pista de l’Avenida i recuperant la majoria de facetes del joc que l’han de dur a disputar els títols i que tant es van trobar a faltar a Salamanca.

L’Spar Girona només ha encaixat dues cistelles en joc en el segon quart (Knight, 17-22 i 19-33), que començava amb una zona u - tres -u, pilota recuperada per Laia Palau i els àrbitres anul·lant la seva cistella amb la dreta al contraatac per falta en atac amb l’esquerra. Inexistent, però era la tercera de la capitana, que tornava a començar el partit asseguda amb Gray i Eldebrink, que tornava divuit dies després de la lesió al soli, a l’inicial.

Reisingerová a la primera possessió del partit posava l’Uni per davant (0-2) i, amb tres accions seguides, deixava les grogues per davant de manera definitiva (7-12). L’Estudiantes aguantava pel triple (13-18 Burani i 15-20 al primer quart amb 3/7).

Eldebrink feia el primer triple de l’Spar Girona (17-25), al segon quart i amb quatre punts de tir lliure abans i després. El segon, de Vasic (17-33), establia una màxima de setze, que arribaria als vint amb Reisingerová a sota assistida per la sèrbia des del pal alt (22-42).

L’Uni ha necessitat dos minuts i mig per anotar després del descans: 27-44 porta enrere de Julia al costat dèbil a mans de Frida. Silva li ha fet una antiesportiva a Reisingerova a 5:16 en el 27-46 i Elonu ha fet l’addicional (27-47) amb la txeca explicant-li el cop a Antoja, a la banqueta. Vasic en el servei deixava la nova màxima en 22 (27-49).

El segon triple de Carter, el quart del seu equip, era tot just la segona cistella local i Gray li responia amb la mateixa moneda (30-52) abans de fer el 31-54 en suspensió i assistir Elonu en transició (31-56) i Araújo al contraatac feia arribar l’avantatge a un nou cim (36-62).

Un altre cop dos minuts i mig després de començar el quart l’Uni anotava per tallar un 6-0 local (44-64 Labuckiene) i, per les pèrdues, ha permès a l’estudiantes reduir la diferència al final.