Lliga femenina

Alfred Julbe, a la banqueta local de Palau vint-i-set anys després

Bàsquet.

“Hi estem acostumats, la meitat dels nostres partits són a camp contrari i això no ho és perquè és a la mateixa ciutat” diu Alfred Julbe (1960) el dia abans de tornar a seure a la banqueta de Palau sacosta com a tècnic de l’equip local. Ho farà en el seu onzè partit amb l’Spar Girona (set a la lliga i tres a l’Eurolliga), que dirigeix des del 2 de novembre.

“El que va bé és que més o menys hi tenim una mica d’adaptació perquè entre l’entrenament d’avui i el partit de demà, hi hauríem d’estar prou habituats” argumenta sobre el canvi d’escenari. La darrera aparició de l’Uni al recinte és del gener, pels efectes del Glòria, amb triomf contra el Gdynia el vespre que s’havia inundat Fontajau i derrota amb l’Araski en la lliga femenina.

Alfred Julbe era a la banqueta local el 4 d’abril del 1993, amb el Valvi i en el segon partit dels vuitens de final contra el Real Madrid de Sabonis (76-81). Aquell dia hi havia quatre mil espectadors i aquest dimarts el partit és a porta tancada.

“Quan ha passat tant de temps...Entrar per la porta fa que et vingui algun record, evidentment. Si hi pogués haver afició hi hauria alguna emotivitat especial” diu l’entrenador..

La mà dreta

“Més que el fet concret d’un missatge o un altre que em pugui donar, el destacable és la normalitat i l’encaix ràpid per la coneixença prèvia de moltes de les jugadores” diu Julbe en referència Laura Antoja, que dijous passat s’incorporava al cos tècnic i que dissabte ja seia a la seva dreta.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)