Eurolliga

El Barça paga un tercer quart nefast (86-79)

L’Efes ha endosat un parcial de 23-5 amb un Larkin pletòric (17 punts); Mirotic només ha fet dos tirs al segon temps

El Barça ha cedit a la pista de l’Efes (86-79) per culpa d’un tercer quart nefast on ha topat amb un rival en ratxa i amb el millor partit de Larkin (23 punts). Mirotic només ha llançat dos tirs al segon temps. D’altra banda, Heurtel no ha anat convocat tot i viatjar a Istanbul mentre Westermann, el base francès que vol Jasikevicius, ja ha rescindit el seu contracte amb el Fenerbahçe. Ara queda saber quan es desvinculat Heurtel del Barça.

El matx ha començat amb un Barça llançat liderat per un Calathes que anotava i generava (2-9). Però ha aparegut Simon per liderar la remutnada primer amb un 8-0 (10-9) i després per davant els turcs amb 11 punts consecutius i un triple que donava el màxim avantatge a l’Efes (37-32). Els blaugrana han empatat al descans amb un gran Mirotic (11 punts i 14 de valoració) en un partit amb molts parcials per un i altre equip (43-43).

Al segon temps els d’Ataman han trencat el matx amb una sortida explosiva. Després del 43-45 els turcs, liderat per l’explosió d’un Larkin (17 punts) que ha fet el seu millor partit del curs, ha deixat clavat en atac als de Jasikevicius i l’Efes ha fet un recital ofensiu jugant a plaer i de forma col·lectiva (66-50) després d’un parcial de 23-5.

Al darrer quart els blaugrana ho han intentat acostant-se al marcador gràcies a un triple i un 2+1 de Calathes (79-75) per l’Efes ha sabut gestionar la renda amb Micic (17 punts) i Larkin aportant la seva qualitat i experiència.