NBA

Ricky Rubio torna als Timberwolves amb un triomf contra els Pistons (111-101)

El base ha estat titular (25 minuts) però ha tingut poc protagonisme en atac (3 punts i 3 assistències)

El retorn oficial de Ricky Rubio amb els Timberwolves de Minnesota s’ha saldat amb una victòria a casa contra els Pistons en un partit en què l’equip ha hagut de remuntar en l’últim quart gràcies a un parcial de 31-16 (111-101). Ryan Saunders ha demostrat que té plena confiança en el jugador català com a base titular tot i que aquest no ha tingut un dia lluït en atac (3 punts, i 3 assistències en 25 minuts). El pivot Karl-Anthony Towns ha estat el líder ofensiu de l’equip (22 punts, 11 rebots i 7 assistències) en un partit especial per a ell ja que la seva mare, Jacqueline Cruz-Towns, va morir l’abril passat a causa de la Covid-19.