NBA

Ricky, tímid en atac en la seva reestrena

Bàsquet

El retorn oficial de Ricky Rubio amb els Timberwolves de Minnesota va acabar amb una victòria dels Pistons en un partit en què l’equip va poder de remuntar en l’últim quart amb un 31-16 (111-101). Saunders va demostrar que té confiança en el jugador català com a titular, tot i que aquest no va tenir un dia lluït en atac (3 punts, i 3 assistències en 25 minuts). Towns va ser el líder ofensiu de l’equip (22 punts, 11 rebots i 7 assistències) en una nit especial perquè la seva mare es va morir l’abril passat a causa de la Covid-19. Precisament un dels partits, el Rockets-Thunder, es va ajornar en aplicació dels protocols sanitaris.