NBA

Marc Gasol llueix en el triomf dels Lakers sobre els Timberwolves

Un esplèndid Marc Gasol (12 punts, 8 assistències, 7 rebots i 4 taps)s’ha lluit avui en la pallissa de Los Angeles Lakers als desencisats Minnesota Timberwolves (127-91) de Ricky Rubio, un dels pocs que s’ha salvat del seu equip amb 9 punts, 4 rebots i 4 assistències en 18 minuts. Amb un sensacional Kyle Kuzma (20 punts, tots ells abans de la mitja part), els californians han sumat la seva segona victòria de la temporada, mentre que els Wolves han encaixat la seva primera derrota i han trobat a faltar al lesionat pivot Karl-Anthony Towns.

Amb una major presència en atac i defensa que en les dues cites anteriors, Gasol ha acaronat el triple-doble, ha estat titular i ha cobert el buit deixat per Anthony Davis, que no ha trepitjat la pista per un cop al bessó. El pivot català no ha fallat ni un tir en els 20 minuts que ha disputat. Ha brillat des del perímetre (3/3 en triples) i ha donar una classe magistral de passades des del pal alt, un aspecte del seu joc molt apreciat pels Lakers quan es van decidir a fitxar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)