Eurolliga

Alerta de dificultat a Munic

Bàsquet. El Barça visita l’incòmode Bayern, quart en l’Eurolliga, il·lusionat pel recital a Madrid i disposat a redreçar el rumb europeu (19.30 h)

El Bayern de Munic, un equip més potent que no pas la seva tradició, ha de ser avui la pedra de toc que refermi el gran moment del Barça, ressorgit en l’ACB amb un partidàs a Madrid i que avui ha de corroborar la seva reacció en l’Eurolliga a la pista alemanya (19.30 h) per contrarestar les dues darreres derrotes contra el Maccabi i l’Efes. El Bayern no és campió d’Europa com l’equip de futbol, però caldrà posar-hi els cinc sentits, perquè és el quart classificat de l’Eurolliga.

El jugador més complet del conjunt que prepara l’italià Andrea Trinchieri és el base serbi Vladimir Lucic, màxim anotador de l’equip i tercer jugador més valorat de l’Eurolliga rere Niko Mirotic i Mike James (CSKA). La lluita pel rebot serà un altre dels factors clau i caldrà mitigar la qualitat de Jalen Reynolds, el tercer millor de la competició. El Bayern acaba de perdre d’un punt a la pista del Zalgiris, i en la jornada anterior, a Munic, es va desfer del Baskonia, resultats que donen mostra del seu rendiment. A la seva pista presenta un balanç de 6-2. També hi va perdre el València, un altre triomf que serveix de referència per calibrar el potencial dels teutons, un bloc homogeni sense figures. La filosofia de l’equip de Trinchieri és no abusar del triple i buscar l’un contra un i el joc de dos contra dos, que li permet disposar de força tirs lliures.

La Penya es juga el primer lloc

La Penya (7-2) s’enfronta avui (20.45h) amb el JL Bourg (6-3) al Palau Olímpic, i serà primer del seu grup de l’Eurocopa si guanya o perd per menys de 7 punts en el partit de la setena jornada suspès al novembre. En cas contrari, acabarà segon. El tècnic Carles Duran explica què significa per al seu equip el partit: “És una oportunitat per acabar molt bé sent primers de grup.” Sobre el Bourg, comenta: “Juguen molt bé, es passen molt bé la pilota; a França ens van fer molt de mal en el rebot d’atac.” La Penya, que en la primera volta va vèncer (77-84), tindrà la baixa de Pau Ribas.“És el moment de ser més equip que mai”, afirma el tècnic. Zagars, amb pubàlgia, i Birgander, que té molèsties al genoll esquerre, són dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)