NBA

Ricky Rubio: “Hem de tenir més orgull”

“Hem de jugar com un equip, quan les coses no van com volem juguem de manera egoista” diu el d’El Masnou

Ricky Rubio s’ha mostrat crític després del correctiu dels seus TWolves a la pista dels Clippers aquesta passada matinada (124-101). El base d’El Masnou ha llançat un missatge a l’equip: “Hem d’aprendre. Podem posar un munt d’excuses: som joves, bla bla bla, això i això...però una vegada que trepitges la pista i jugues per un equip de la NBA no pot ser”. Ricky Els nostres dos últims partits han estat ridículament dolents. no hi ha altres paraules

Els TWolves ja perdien de 30 punts al tercer quart i van viure un correctiu en un partit on els californians els van passar per sobre. En l’anterior partit havien perdut de 36 punts contra els Lakers (127-91): “Hem de jugar com un equip i confiar en el nostre pla, quan les coses no van com volem juguem de manera egoista”. Ricky va fer una comparació amb el partit que van vèncer contra els Jazz: “Si veus la manera en la que vam jugar contra els o els set primers contra els Clippers i i ho compares amb el partit contra els Lakers o els altres 41 minuts contra els Clippers és com dos equips completament diferents; Hem perdut dos partits per més de 20 i més de 30 punts. Hem de tenir més orgull”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)