NBA

Davis i James impulsen un altre cop els Lakers contra els Spurs (103-109)

Marc Gasol (8 rebots en 20 minuts) no anota i continua amb una participació testimonial en atac

LeBron James va fer 36 anys dimecres passat però continua en un estat de forma magnífic en aquest inici de temporada. Amb un triple doble (26 punts, 11 rebots i 10 assistències) va liderar els Lakers juntament amb Anthony Davis (34 punts i 11 rebots) en una segona victòria seguida contra els Spurs (103-109) en un partit en què Marc Gasol va tenir una participació residual en atac (0 punts i només un llançament en 20 minuts) però en què va col·laborar en el rebot (8). El base alemany Schorder va exhibir també seu talent ofensiu (15 punts amb 3 triples inclosos). El parcial en el darrer quart (18-28) va ser letal per als Spurs.

El millor equip de la lliga, amb tot, són els Suns (5-1), que van guanyar a Denver (103-106) en una bona nit de Booker (22 punts), Paul (21 punts i 6 assistències) i Ayton (22 punts i 11 rebots).