LEB Or

El Bàsquet Girona no aixeca el cap (80-83)

Els gironins han anat a remolc d’un Palma en ratxa i continuen sense ser sòlids al pavelló de Fontajau

El Bàsquet Girona ha perdut contra un Palma en ratxa que ha encadenat la seva quarta victòria seguida després que Kari Jónsson hagi fallat el triple per forçar la pròrroga al darrer segon (80-83). Els gironins han vist com els balears els han igualat el bàsquet-average. En el partit de la primera volta els gironins havien guanyat 78-81 a Son Moix. El pivot Jawara ha estat la bèstia negra (22 punts, 6 rebots i 30 de valoració) superant el joc interior gironí i els triples balears han acabat decantant el matx (10/20).

El Bàsquet Girona, amb Rozitis amb una màscara, ha començat molt sòlid i dos triples seguits de Kari Jónsson i Schaftenaar han donat la màxima abans d’acabar el primer quart (22-15). La reacció ha arribat dela mà de Koullamae que ha liderat un parcial de 0-10 (22-25) i ha tornat a obert forat en el marcador. El Palma ha aprofitat una tècnica a Dani Garcia (29-35). Però els gironins han tornat a empatar després de dos triples de Busquets i Sàbat (35-35). Abans del descans però Harrell i McDonnell han tornat a donar avantatge als balears (39-48). L’encert des de la línia de tres ha estat clau: 5/13 el Bàsquet Girona i 7/11 del Palma.

Al segon temps els balears han agafat un màxim avantatge de 12 punts després d’un triple de Pol Figueras (45-57) però quan més complicat estava el matx ha aparegut Pep Busquets per tornar a posar els gironins dins el matx (58-61). Però a dos segons pel final del tercer quart una falta en el triple llançat per Kullamae i una tècnica als gironins ha tornat a eixamplar la renda (61-68). Només començar el darrer període un triple de Lundquist (63-71) ha encès les alarmes però un Busquets inspirat ha donat vida de nou (68-73). Quan semblava que ja no hi havia opció després d’una cistella de Harrell (69-80) a tres minuts pel final. Però els gironins han fregat el miracle després de tres triples seguits i a tingut l’última possessió per forçar la pròrroga. Però amb 80-83 Kari Jónsson ha errat el triple per empatar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)