ACB

El Barça fa un festival al tercer quart (67-83)

Trenca el matx (41-59) anotant més punts en el tercer període (33) que en tot el primer temps (30)

El Barça, sense Mirotic, ni Claver, ni Davies ni Heurtel, ni Kuric ha guanyat a la pista del Fuenlabrada (67-83). La clau ha estat en el tercer quart on els de Jasikevicius han trencat el seu rival amb un festival ofensiu anotant 33 punts quan en els dos primers quarts només n’havia anotat 30. Higgins (19 punts) i Calathes (15 punts i 6 assistències) els més destacats.

El Barça ha començat amb molts dubtes i topant amb la intensitat del Fuenlabrada. Higgins, amb 11 de valoració al primer quart, ha fet de líder dels de Jasikevicius en un partit amb moltes alternatives i en un primer temps amb poca qualitat ofensiva (27-30).

La clau ah estat al tercer quart on ha aparegut en escena Àlex Abrines que amb dos triples consecutius ha donat el màxim avantatge del matx (38-49). Calathes ha dominat el tempo del matx. Un alley-hoop espectacular de Calathes a Hanga ha eixamplat més la renda (40-52) amb tècnica a Juárez inclosa i una nova transició de llibre que ha definit Oriola (40-54). El festival blaugrana ha continuat per trencar el matx amb una nova acció d’Oriola (41-59). El darrer quart ha estat intranscendent amb un Barça sempre dominant i agafant fins a 22 punts (57-79) després de dues tècniques a la banqueta madrilenya i a Eyenga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)