Eurolliga

Heurtel prioritza el Madrid i Westermann es pot tancar en unes hores

Bàsquet.

Misko Raznatovic, agent de Thomas Heurtel, assegura en una entrevista a la televisió grega que l’encara base del Barça té en el Madrid el seu destí prioritari. “Espero poder explicar aviat en un comunicat tot el que va passar, però et puc dir que el jugador té el cent per cent de la raó, no va fer res malament i jo tampoc. Estic sorprès” diu el representant d’Heurtel, que també ho és de Leo Westermann.

L’agent del base que havia de cobrir el lloc d’Heurtel i que es va desvincular del Fenerbahçe el dia que el francès no va pujar a l’avió del Barça diu que l’arribada de Westermann al Palau és imminent.

El termini

L’Eurolliga tanca el seu termini d’inscripció aquest dimecres, data límit que justifica les explicacions de Raznatovic. Si no es produeix la sortida d’Heurtel, s’haurà de quedar fins a final de temporada sense jugar perquè ni Sarunas Jasikevicius ni Nacho Rodríguez volen que torni a posar-se la samarreta del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)