Eurolliga

El Barça incorpora Leo Westermann per aquest curs i el següent

Bàsquet. El club dona d’alta el base francès, que ja ha participat en l’entrenament i pot debutar demà contra el València en l’Eurolliga

Leo Westermann (1,98 m, 1992) és nou jugador del Barça per al que queda de temporada i la següent, segons ha fet oficial el club. El francès s’ha sotmès als reconeixements mèdics al matí i aquesta tarda ja ha participat en l’entrenament que ha dirigit Sarunas Jasikevicius, que ja va tenir a les seves ordres el base en el Zalguiris les temporades 2016/17 i 2018/19.

El cas Heurtel

El Barça ha inscrit Westermann quan s’esgotava el plaç de l’Eurolliga, que només permetia fitxar jugadors que haguessin disputat la competició aquest curs en un altre club fins aquesta tarda. El nou base blaugrana, que cobrirà la rotació de Nick Calathes –Bolmaro i Hanga ho feien fins ara–, s’havia desvinculat del Fenerbahçe (4,8 punts, 2,3 assistències i 4 de valoració en 13 minuts aquest curs– i havia de substituir Thomas Heurtel abans que esclatés la crisi pel seu desig de fitxar pel Madrid cobrant la indemnització. El club només li pagarà l’1,2 milions d’euros si no fitxa per un club ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)