Eurolliga

El Barça ofega el València (89-72)

Els blaugrana fan una exhibició defensiva i talla la ratxa de tres derrotes seguides dels de Jasikevicius

El Barça ha tallat la ratxa de tres derrotes seguides amb una exhibició defensiva contra el València (89-72) en el debut de Westermann (5 punts, 4 assistències i 16 minuts de joc) que ha mostrat el què pot aportar tan de base com d’escorta. El València, que tenia una mitjana de 82 punts de mitjana, s’ha quedat en 10 punts menys.

Tot i la sortida explosiva del València (2-7) els blaugrana han reaccionat de forma immediata augmentant el nivell defensiu i sobretot la seva intensitat al darrera deixant set minuts sense anotar als de Ponsarnau. Amb protagonisme repartit en atac els de Jasikevicius han fet un parcial de 16-3 amb debut i cistella de Westermann inclosa (18-10). El Barça ha seguit a un nivell molt alt en defensa tapant totes les opcions valencianes i això, encadenat amb dos triples seguits d’Abrines, ha donat el màxim avantatge als blaugrana (28-16) provocant el temps mort de Ponsarnau. Tàcticament la presència de Sergi Martínez ha desajustat en defensa el València que ha donat entrada a Pradilla fins el punt que Jasikevicius ha decidit jugar amb dos quatres -Smits i Sergi-. La renda ha continuat creixent (32-16). S’ha entrat en una fase amb tres triples seguits de Hanga i tres de Labeyrie per tornar a posar dins el matx als valencians que amb una cistella al darrer segon de Prepelic, després d’una tècnica a Jasikevicius, ha arribat viu al descans (38-33).

Al tercer quart ha tornat a eixamplar-se després d’un 2+1 d’Oriola i un alley-hoop de Smits (60-47) gràcies a la intensitat defensiva. Westermann h compartit pista amb Calathes jugant de dos. Abrines ha encadenat tres accions espectaculars per tornar a disparar la renda per agafar un màxim avantatge de 18 punts (75-57) amb 16 punts i 4/6 triples del mallorquí. El darrer quart el Barça ha gestionat perfectament la renda arribant a guanyar de 19 punts (77-58).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)