ACB

El Manresa perd contra el Barça i no serà a la copa (76-99)

Els blaugrana ha sortit forts (9-22) i han dominat de més de 20 punts a l’últim quart

El Manresa no serà a la copa de Madrid perquè ha perdut el derbi contra el Barça de forma molt clara (76-99) i ha classificat automàticament l’Unicaja, que avui juga contra el Baskonia. Kuric, amb 25 punts, ha estat l’estrella del partit on ha debutat el júnior Caicedo amb 17 anys -sisè més jove de la història en debutar a l’ACB- jugant els últims tres minuts al costat de Badji, Bolmaro, Sergi Martínez i Westermann.

El Baxi Manresa ha començat a remolc d’un Barça llançat amb Higgins i Calathes com a referents. Els de Jasikevicius han tingut la baixa de Rolands Smits, que ha estat pare, i s’ha afegit a les ja conegudes de Mirotic, Claver i Davies. La renda blaugrana ha anat creixent amb un Higgins desbocat (10 punts) per agafar un màxim avantatge de 13 punts al primer quart (9-22). Però els manresans han reaccionat des de la defensa per fer un parcial de 12-0 i retornar la igualtat després d’un triple de Janning (21-22). Ha hagut de ser Pustovyi, amb quatre punts seguits, qui ha tallat el mal moment (21-26) i la igualtat s’ha mantingut fins el 31-33 moment en què Kuric ha fet un final de quart impressionant amb 9 punts (38-49 al descans).

La sortida era determinant i s’ha vist ràpidament que el Barça estava molt concentrat amb Kuric inspiradíssim i la resta de jugadors sumant. Destacar sobretot Pustovyi que tot i tenir un paper residual els dos últims anys ha brillat. La renda al darrer quart ha estat per sobre els 20 punts en un segon temps sense història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)