NBA

Els Lakers signen el setè triomf a domicili i superen el seu rècord en un inici de temporada

LeBron James i Anthony Davis brillen en la victòria contra els Oklahoma City Thunder (99-128). Marc Gasol aporta 3 punts, 5 rebots, 1 assistència, 4 taps, 2 recuperacions i 1 pèrdua en 23 minuts de joc

Los Angeles Lakers s’han imposat als Oklahoma City Thunder amb suficiència (99-128) i continuen la seva ratxa triomfal a domicili, amb set victòries en set partits. Amb aquest triomf, els Lakers superen el millor inici de la franquícia californiana lluny del Staples Center de Los Angeles, que estava fixat amb sis victòries. L’equip dirigit per Frank Vogel, amb un balanç de 10-3, presenta els millors números de tota la lliga i lidera folgadament la Conferència Oest. L’equip californià ha sentenciat el duel en el tercer quart i una vegada més han brillat les seves dues grans estrelles: LeBron James amb 26 punts (5 de 8 en triples), 6 rebots i 7 assistències; i Anthony Davis, amb 18 punts (8 de 13 en tirs), 7 rebots i 1 assistència. El català Marc Gasol ha aportat 3 punts, 5 rebots, 1 assistència, 4 taps, 2 recuperacions i 1 pèrdua en 23 minuts de joc. El segon lloc de la Divisió Pacífic de la Conferència Oest és per als Los Angeles Clippers (8-4), que han superat els New Orleans Pelicans (111-106).

Els Timberwolves no aixequen cap

Els Timberwolves de Minnesota continuen sense aixecar cap i en aquesta jornada han caigut contra els Grizzlies de Memphis (107-118), que han tingut en el pivot lituà Jonas Valanciuans (24 punts i 16 rebots) el seu principal referent. El base masnoví Ricky Rubio, relegat a la banqueta, no millora la seva aportació ofensiva i només ha anotat 6 punts en els 24 minuts que ha estat en pista. El maresmenc ha encistellat un tir de camp, ha fallat els dos que ha fet des de fora del perímetre, i ha convertit quatre tirs lliures. També ha repartit sis assistències, ha capturat dos rebots defensius i ha perdut tres pilotes.

L’ala pivot grec Giannis Antetokounmpo ha confirmat que comença a dominar totes les facetes del joc amb un triple doble (22 punts, 10 rebots i 10 assistències) que ha permès als Bucks superar els Pistons de Detroit (101-110). També s’ha quedat molt a prop del triple doble Luka Doncic (34 punts, 13 rebots i 9 assistències), que ha liderat el triomf dels Mavericks de Dallas contra els Hornets de Charlotte (93-104). D’altra banda, els Portland Trail Blazers han superat els Kings de Sacramento a domicili (126-132) amb 40 punts i 13 assistències del base Damian Lillard. Per culpa de la Covid-19, s’han hagut d’ajornar els partits de Boston contra Orlando, Washington contra Utah i Phoenix contra Atlanta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)