Eurolliga

Exhibició del Barça al segon temps a Belgrad (60-72)

Després del 31-35 els blaugrana han trencat el matx en el tercer quart agafant 21 punts de renda (45-66)

El Barça no ha fallat a la complicada pista de l’Estrella Roja (60-72), en l’històric pavelló del Pionir, on han tornat a jugar Brandon Davies (9 punts en 15 minuts) i Nikola Mirotic (6 punts i 17 punts) després d’un mes de baixa.

Els blaugrana, amb Bolmaro com a home descartat dels 13 de l’expedició, han fet un 3-14 de sortida havent anotat els cinc jugadors que estaven a pista (Calathes, Abrines, Higgins, Mirotic i Oriola). Els blaugrana han mantingut la diferència fins al final del primer quart (11-21) deixant els serbis amb un 1/6 tirs de dos i 3/9 triples però sobretot lluny dels de Jasikevicius en la lluita pel rebot (4-15 pel Barça). La diferència s’ha mantingut fins a cinc minuts pel final quan ha aparegut Loyd que, amb quatre punts seguits, i un triple de Davidovac ha reduït la renda del Barça (28-31). Al descans 31-35.

La sortida del tercer quart ha estat clau amb explosivitat d’Oriola i Higgins molt encertats i provocant el ràpid temps mort de l’Estrella Roja (36-47). L’entrada en escena de Davies ha servit per posar la màxima abans del final del tercer període (43-57) amb una exhibició defensiva dels de Jasikevicius. El Barça ha trencat el partit només començar el darrer quart després d’una cistella de Kuric i dos tirs lliures de Davies (45-66). Amb 21 punts per davant els blaugrana han gestionat perfectament la renda tot i la reacció dels serbis.