Lliga femenina

Chelsea Gray, amb la selecció dels EUA en la finestra FIBA

Bàsquet.

La base de l’Spar Girona, Chesea Gray, és una de les dinou convocades per la selecció dels Estats Units que del 4 al 7 de febrer es concentren a la Universitat de Carolina del Sud. En la llista hi ha, a més de Gray, les jugadores del Iekaterinburg Breanna Stewart i Brittney Griner, l’alera de l’Avenida Katie Lou Samuelson o l’ex-escorta del Cadí La Seu Sydney Wiese.

Mig equip, o més

La convocatòria de la nord-americana coincideix amb l’aturada per la finestra FIBA de la segona meitat del curs i tot apunta que Maria Araújo, Laia Palau, Sonja Vasic o Frida Eldebrink també marxaran amb les seves seleccions.

Comprimit

L’Spar Girona té aquest divendres a Fontajau el darrer partit abans de la dispersió de les seves jugadores. La tornada serà amb un calendari molt comprimit perquè a més de rebre el Cadí La Seu dijous 11 de febrer a Fontajau i visitar l’Ensino d’Helena Oma el diumenge 14 a Lugo, l’equip rebrà el Gran Canària el dimarts 16, en el partit que es va haver d’ajornar aquest gener.

L’altre partit que l’Uni té pendent és el que ha de jugar a València, en aquest cas ajornat de dissabte passat al 24 de febrer pels compromisos d’Eurolliga i Eurocopa dels dos equips la setmana passada. L’Spar Girona rep abans el Promete (diumenge 21) i tanca el febrer a Càceres el dia 26. Seran, doncs, sis partits de lliga en quinze dies.

El març comença amb la Copa, del dia 4 al 7 a València. L’Uni rep l’Araski el dia 12 i, la setmana després, té els quarts de final de l’Eurolliga contra l’Avenida a doble partit en una bombolla que el club vol organitzar a Fontajau. La lliga regular s’acaba el 27 de març amb l’Spar Girona - Avenida.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)