Lliga femenina

Clàudia del Moral, nova jugadora de l’Spar Girona

La base d’Hostalric ha completat quatre temporades a la universitat St. Bonaventure a la NCAA

L’Uni ha fitxat Clàudia del Moral (Hostalric, 1996) per completar la plantilla després de la marxa d’Helena Oma a l’Ensino. La base, que es va formar al planter del club gironí, arriba a l’equip després de jugar quatre temporades a la divisió 1 de la NCAA a la universitat de St. Bonaventure.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat el fitxatge en els mitjans del club: “No és la posició de l’Helena, però ens anirà molt bé, ja que després de la lesió de Núria Bagaria la Laia i la Chelsea podran entrenar juntes al mateix equip. La Clàudia des de petita que coneix la filosofia de l’Uni. Un cop es posi en forma estem convençudes que s’adaptarà molt ràpidament a l’esquema d’Alfred Julbe“.

La base és l’onzena jugadora confirmada per a la plantilla de l’Spar Girona, juntament amb Júlia Soler, Paola Ferrari, Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová, Adaora Elonu i Giedre Labuckiene.

L’Spar necessitava una quarta fitxa “nacional” després de perdre Oma i no volia debilitar el GEiEG pujant una jugadora de l’equip grupista ja que s’està jugant la permanència a la Lliga Femenina 2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)