Lliga femenina

Diàspora a l’Spar Girona

Bàsquet. Júlia Soler i Clàudia del Moral són les úniques jugadores de l’Uni que no han marxat en la finestra FIBA aquesta setmana

Júlia Soler i Clàudia del Moral, incorporada abans de l’últim partit, són les dues jugadores de l’Spar Girona que no marxen aquesta setmana, en què set jugadores van amb les seves seleccions.

Laia Palau i María Araújo, Chelsea Gray, Frida Eldebrink –que ja va marxar la setmana passada per la mort de la seva àvia–, Adaora Elonu, Giedre Labuckiene i Julia Reisingerová estaran concentrades, mentre que Paola Ferrari i Sonja Vasic marxen al Paraguai i a Sèrbia, però sense concentrar-se i amb permís de l’Uni.

Gray, protagonista

La base, una de les 19 jugadores de la selecció dels EUA a la Universitat de Carolina del Sud, ha centrat els focus amb el seu fitxatge per Las Vegas Aces després de cinc anys a Los Angeles Sparks, amb qui va guanyar l’anell el 2016.

Chelsea Gray s’ha acomiadat de l’afició de l’Staples Center i de tots els estaments de la franquícia, i també és la protagonista d’un documental de 25 minuts en què s’explica la seva decisió, l’estiu passat i després d’haver renovat pel curs anterior amb les Sparks, o les seves impressions sobre jugar fora dels Estats Units.

La tornada, exigent

El Cadí la Seu, primer rival de l’Uni, el dia 11 a Fontajau, té Geo Bahí i Gala Mestres amb la selecció espanyola de 3x3 i Serena-Lynn Geldof amb la belga. La lliga torna amb doble jornada, dijous i diumenge –Cadí-Guipúscoa i Ensino-Uni (debut d’Helena Oma amb el seu nou equip)– de la setmana que ve, i l’Spar Girona juga després el dimarts 16 a casa el partit que té pendent contra el Gran Canària.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)