Lliga femenina

Evolució contínua

Bàsquet. L’Spar Girona, amb Gray, visita l’Ensino (18 h) d’Helena Oma, que avui debuta com a local a Lugo

La doble visita a València a banda, el dia 24 en el partit de lliga ajornat i en la copa del 4 al 7 de març –dijous se sorteja el quadre–, el d’aquesta tarda a Lugo (18 h, @BaloncestoESP) és el desplaçament més complicat que li queda a l’Spar Girona –els altres són Càceres i Zamora–. Ho fa, l’Uni, 48 hores abans de rebre el Gran Canària (19.30 h) en l’altre compromís endarrerit que li queda i contra el primer rival amb qui es va enfrontar a Fontajau amb Julbe a la banqueta (88-53). Un possible rival en els quarts a la copa –Laguna, Guipúscoa i Estudiantes són els altres– i en el que ha de suposar un pas endavant col·lectiu de l’equip amb vista el proper mes, després de salvar els mobles fa tres dies contra el Cadí.

Chelsea Gray, absent dijous en el 86-83, ja s’ha reincorporat a l’equip després de concentrar-se amb la selecció d’EUA i, a l’altre equip, hi debutarà com a local Helena Oma (3 punts en 18 minuts en el 68-65 a Bembibre). “Van perdre dijous però venien de molt bones ratxes”, diu Paola Ferrari, autora de 4/5 triples contra el Sedis i que destaca: “Serà especial jugar contra l’Helena, una companya molt estimada al vestidor, al club i a la ciutat. Anirem a totes per aconseguir una victòria més.”

El curs passat, l’Uni ja va perdre a Lugo (77-70) en la segona de les tres derrotes seguides a la lliga –contra el Guipúscoa a Fontajau abans (53-55) i l’Araski a Palau després (59-68)– en una gran actuació de Nyingifa i Richards (19 punts i 27 de valoració cadascuna). Cap de les dues és a l’Ensino aquesta temporada però sí la base sèrbia Aleksandra Stanacev (1,66 m, 1994), acabada d’arribar llavors i la millor dijous amb 19 punts (4/9 triples) i 24 de valoració.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)