Lliga femenina

Sanum Healthy House, de bracet amb l’Spar Girona

Bàsquet.

Sanum Healthy House és nou col·laborador de l’Spar Girona. La marca de productes naturals i ecològics d’alimentació dietètica i complementació esportiva, de la qual el jugador del Girona FC Aday Benítez n’és soci, es vincula amb l’Uni per destacar els valors de responsabilitat i salut que comparteixen l’empresa i el club.

Aday Benítez, Sergi Mateo i David Puigvert per Sanum i Cayetano Pérez i Maria Araújo han escenificat l’acord aquesta tarda a Fontajau en un acte en què el futbolista mostrava la seva satisfacció: “Estem molt contents de fomentar els bons hàbits, ja sigui en bàsquet i en altres esports. Avançar amb l’Spar Girona, que és un referent tant en bàsquet femení com a l’Eurolliga, és una alegria molt gran”.

Aday afirma que la bona alimentació ha augmentat el seu rendiment en el temps: “La nutrició és fonamental per tenir rendiment i estar molt de temps rendint al màxim nivell. Personalment, crec moltíssim i és bo per a tothom entendre-ho i fer-ho”.

“És un acord molt important. Ens fa molta il·lusió. La nutrició és fonamental pel rendiment de les nostres jugadores. Col·laborar amb Sanum per menjar bé i que les nostres jugadores als desplaçaments puguin tenir una alimentació sana farà augmentar el seu rendiment. Esperem que sigui un acord per molts anys” diu Cayetano Pérez.

Sergi Mateo, nutricionista del Girona FC i soci de Sanum HH, ha explicat que s’està demostrant que en el rendiment, un dels factors més importants és la nutrició: “El Poke bowl no deixa de ser una opció més, on és atractiu tant en l’àmbit visual i en el sabor”.

Araújo, que també és estudiant del grau en nutrició, dona el seu vist i plau a la col·laboració: “És un punt a favor, ja que requereix la part saludable i té molta varietat, per no menjar sempre el mateix. Això ens ajuda mentalment. Com esportista sentir que menges bé i saludable a la vegada ens ajuda a estar més bé. Des de sempre m’ha agradat la nutrició. Es nota molt la diferència al ser conscient amb els aliments. Saber que estàs ingerint coses que són bones pel teu cos és quelcom molt positiu, a part, es veu reflectit a pista”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)