ACB

Festa d’aniversari al Nou Congost

Bàsquet. ACB. El Baxi rep el Múrcia en un partit que servirà de celebració dels 25 anys de la copa del Rei que es va aconseguir a la ciutat murciana; hi han convidat els herois d’aquella gesta

El Nou Congost viurà aquesta tarda (18 h, Movistar) una festa per commemorar els 25 anys de la copa del Rei que van aconseguir a Múrcia en aquella mítica final contra el Barça amb el triple de Joan Creus a nou segons del final. Al partit, tot i que malauradament no hi pot haver públic, el club ha convidat tots els herois d’aquella gesta. Han confirmat la seva presència Esteller, Lisard, Rafa Vega, Singla, Holgado, Maldonado, Xavi Rodríguez, Peñarrúbia, Benjamí Garcia (expresident) i Valentí Junyent (exgerent). No hi podran ser Creus ni tampoc Peñarroya, que dirigirà el Burgos a Madrid.

D’altra banda, el Baxi Manresa té un partit importantíssim en el seu camí per assolir un altre dels miracle als quals estan acostumats al Nou Congost, entrar al play-off. Rep l’UCAM Múrcia de Sito Alonso, que té a només dues victòries i que, en cas de guanyar, deixaria molt tocat perquè ja el tindria a tres victòries més el bàsquet-average. En el partit disputat a Múrcia els manresans ja van guanyar per 93 a 103. Tot això el dia després de fer-se oficial que Janning ha renovat fins al final de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)