Lliga femenina

Chelsea Gray! Chelsea Gray! Chelsea Gray!

Bàsquet.

“Estic realment feliç perquè l’equip s’ha mantingut unit i ha jugat d’una manera realment increïble.” Són les declaracions de Chelsea Gray (1,80 m 1992) a la FEB després de guanyar el seu segon títol a l’Uni Girona, rubricat amb el guardó d’MVP tal com va fer el setembre del 2015 amb la Supercopa a Fontajau. “Chelsea Gray! Chelsea Gray! Chelsea Gray!” cantava tot l’Spar Girona a la Font de Sant Lluís entonant la típica cantarella d’MVP, MVP. Jugadores i tècnics rendits al talent de la que serà base de Las Vegas Aces en la propera WNBA, competició que guanyava el 2016.

“No és l’MVP, és el títol i tant se val si jo era la MVP o no. Estic feliç que l’haguem guanyat i això és només el començament” deia la base a aquest diari a València. “Mai pots dir mai” reflexionava sobre la ratxa que duia l’Spar Girona en la copa amb finals quatre finals seguides perdudes. “Jugar juntes, en cada partit” és el secret que exposa Gray sobre el títol d’un equip del qual se’n declara “superfan”.

Declaració d’intencions

“Vam venir a València tenint clar que ho podíem aconseguir. Aixecar el títol estava sempre en la nostra ment i crec que aquesta és la clau per acabar-ho aconseguint” explicava a la FEB la MVP, un guardó que valora “per la feina que han fet les companyes per ajudar-me a superar la lesió. Estmi el meu equip per això i per tot el que m’han donat per a aconseguir-lo. Són un gran grup de jugadores i unes persones increïbles que es mereixen viure aquest moment.”

“Volem gaudir uns dies d’aquest moment abans de pensar en el següent repte. En el bàsquet tot és possible i si està en el nostre cap...” adverteix Chelsea Gray.

La quota FEB

La FEB ha escollit el cinc ideal de la copa i, fidel al seu criteri, a banda de la MVP designa quatre jugadores seleccionables per acompanyar la base californiana: Laia Palau, Leo Rodríguez, Maria Araújo i Laura Gil, les dues jugadores de l’Spar Girona que entren en els plans de Lucas Mondelo i una de cada equip a qui va superar l’Uni en les semifinals i la final. Gil per exemple, en la final va fer 6 de valoració en 8 minuts més que l’alemanya i també pivot Maria Gulich (12)..

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)