Lliga femenina

L’Spar Girona no acusa les celebracions contra l’Araski (81-57)

L’Spar Girona ha superat l’Araski l’endemà de celebrar el títol de copa a les institucions, sense Sonja Vasic –duia gel al genoll dret fins la mitja part, no se la volia carregar– i abans dels quarts de final de l’Eurolliga dimecres i divendres que ve a Salamanca.

Encarrilar el partit al primer quart contra un rival que venia de jugar dimarts a Gernika (79-70) i que l’any passat va guanyar l’Uni a Palau (59-68) en plena crisi pel Glòria i que du 12-15 quan havia de ser una de les referències aquest curs explica que no hi hagi hagut cap ensurt fin que el partit s’ha aturat a 2:04 per problemes en la taula d’anotació i quan Clàudia del Moral acabava d’entrar per Chelsea Gray. Araújo –millor del partit amb 20 punts i 32 de valoració– i Eva Areste –tercera àrbitra– no podien evitar riure pel ritme que donaven les persones a la grada a la música.

Ràpid

La cistella d’Araújo a l’ofensiu del triple de Ferrari que els àrbitres no han donat hauria estat el 26-10 al final del primer quart, amb l’Uni quasi sempre (5-6 i 7-8) a davant gràcies a Elonu (6 punts) –novetat en l’inicial– i Eldebrink (8, 2 triples sense error). Només Brown ha anotat des del 5-6 d’Abalde a 5:42 i, amb un domini aclaparador del rebot (13-7, empat a 5 en l’anella verda) el partit era de l’Spar: 36-1 en valoració.

El primer triple de Ferrari (34-25) servia per respondre el segon de Pardo, perquè l’Araski anotava amb continuïtat i l’Uni no trobava la fluïdesa dels primers minuts i recorria a les individualitats (38-33 i 40-34 Eldebrink), dins que una passada de beisbol de Palau a Soler (42-34) recordava a què vol jugar aquest equip.

Elonu (44-24) i Eldebrink (47-39 de tres) tornaven a guiar l’Spar Girona en l’inici del tercer quart, marcat pels cinc punts de Quevedo (44-37 de tres i 44-39 de tir lliure). Brown al límit de la possessió i Seda (1,93 m) al contraatac (47-43) feien demanar minut a Julbe a 4:15 per acabar el quart, amb triple canvi inclòs per fer jugar Palau (49-43) i Gray (51-45 i 57-47) juntes. El 53-45 d’Araújo ha acabat amb la tècnica a Julbe a 1:52 per acabar el quart, amb triple de la gallega jugant a camp obert (60-47).

Ferrari també de tres per començar l’últim quart (63-47), Reisingerová castigant el mal balanç verd al triple de Quevedo (68-52) i un altre de la paraguaiana (71-52) acostaven la diferència als vint (73-52 Araújo de 4,6 m)