ACB

Aquest Barça és una màquina

Bàsquet. ACB. Apallissa el Burgos a casa seva amb un tercer quart impressionant

Burgos 77 Barça 93

SAN PABLO BURGOS:Renfroe (139, Benite (8), Salvó (1), Rivero (9), Kravic (12) –cinc inicial–, Queeley (3), McFadden (9), Salash (2), Barrera, Sakho (6), Cook (9) i Horton (5). 16/37 de 2. 10/27 triples. 15/20 lliures. 28 rebots. 19 assistències i 71 de valoració (16 Renfroe).FC BARCELONA:Calathes (9), Higgins (10), Abrines (7), Mirotic (21), Oriola (9) –cinc inicial–, Westermann (2), Bolmaro, Smits (7), Davies (4), Hanga, Kuric (24) i Claver. 16/28 de 2. 11/20 triples. 28/32 lliures. 35 rebots. 21 assistències i 115 de valoració (24 Mirotic).PARCIALS:15-13, 17-19 (32-32); 20-35 (52-67) i 25-26 (77-93).

Aquest Barça és una màquina de jugar a bàsquet i de passar per sobre els rivals i vol posar pressió al Madrid diumenge vinent en el clàssic. Ahir, ho va fer a la pista d’un Burgos, que juntament amb el Tenerife estan sent les grans sensacions de l’ACB. El va deixar en 77 punts, quan n’acostuma a anotar 90 de mitjana. I ho va fer –això encara té més mèrit– treballant dur després d’uns primers vint minuts incòmodes en què els de Peñarroya van arribar a dominar d’11 punts (28-17), però en què en el descans tot s’havia igualat (32-32).

Curiosament, en els primers vint minuts només van fer 32 punts i en deu minuts del tercer quart van trencar el matx anotant-ne 35 amb uns percentatges de tir impressionants: 11/11 lliures, 6/7 de dos i 4/6 triples. Bona part de culpa la va tenir Kuric amb 14 punts en aquest quart sense error i el partit va quedar trencat (52-67). L’últim quart va ser de tràmit amb expulsió de Jasikevicius amb dues tècniques per protestar. David Garcia va acabar com a tècnic.

Hem estat molt sòlids i arribarem al clàssic amb confiança perquè tots aportem i el joc és molt bo