Lliga femenina

Maleït ‘basket-average’

Bàsquet. Lliga Femenina. El Cadí la Seu no renova Yurena, tampoc pot retenir Dornstauder i tornarà a fer apostes mantenint la base nacional

El Cadí la Seu ja està de vacances en quedar fora del play-off, de la copa i de l’Eurocopa, en les tres competicions, per culpa del basket-average. L’entitat alt-urgellenca, però, fa una valoració positiva del curs, com reconeix Bernat Canut, actualment amb la selecció espanyola sub-18 femenina: “Vam estar massa irregulars tan en el principi com en el final, vam tenir una fase de gran bàsquet i resultats al novembre, al desembre i al gener amb estabilitat mental, però no vam tenir regularitat la resta del curs.” El tècnic, que està negociant la seva continuïtat, dona una dada que és força significativa del que ha estat el curs: “Al mes de gener ja teníem la permanència assegurada, però això no vol dir que no haguem de ser autocrítics per millorar en el futur.”

Construint el futur

Tres de les peces importants del Cadí no continuaran. Yurena Díaz ha acabat contracte, Bahí marxa i una de les revelacions del curs, Donstauder, té ofertes inigualables. La canadenca ha refusat l’oferta que li van fer perquè en té d’altres sobre la taula. Canut és conscient del que toca: “Només tenim el camí d’arriscar amb rookies, tenim amb contracte Peña, Raventós, Pujol i Gala, i ens agradaria que continués l’Etxarri, però ja ho veurem.” Una de les sorpreses majúscules ha estat la no continuïtat d’una referent com Geo Bahí després de vuit temporades sent una icona a la Seu d’Urgell: “Tanca una etapa brillant després d’un cicle on no només ha exercit de jugadora, sinó que ha estat clau en el vestidor, per a l’afició i com a enllaç amb el club.”

Geo Bahí: nous reptes

La internacional espanyola està meditant el seu futur, sigui a la Lliga Femenina o a l’estranger, perquè encara té corda per a com a mínim un parell de temporades més. Bahí està també amb la selecció espanyola del 3x3.

LA REFLEXIÓ

El curs és positiu. Al gener ja teníem la permanència, amb la mala sort de quedar fora de la copa, d’Europa i del ‘play-off’ per punts
Bernat Canut
TÈCNIC DEL CADÍ LA SEU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)